2016. feb 25.

5 tipp, hogy több követőd legyen a Facebookon!

írta: Foridea blog
5 tipp, hogy több követőd legyen a Facebookon!

facebook_like-hang-tag_1.jpg

Adj a külcsínre!

Jelentéktelennek tűnhet, de sok oldaltulajdonos nem foglalkozik azzal, hogy profil- és borítóképet töltsön fel az oldalához, és megadja a legfontosabb adatokat (pl. weboldalcím, elérhetőségek, rövid bemutatkozás, stb.). Ez ugyanannyira fontos, mint a bemutatkozás a személyes találkozásoknál. Hisz az első benyomás rengeteget nyom a latba!

Hívd meg barátaidat!

Az oldalad kedvelőinek bázisát a barátaid és ismerőseid jelentik, ne felejtsd el őket meghívni az oldaladra! Sokan idegenkednek ettől, de valahogy mégiscsak el kell indítanod az oldalad.

Légy aktív!

Az emberek azért fogják lájkolni az oldalad, mert kíváncsiak rá, ezért posztolj rendszeresen és folyamatosan. Minden nap posztolj, akár napi 2-3 alkalommal is.

Ossz meg érdekes tartalmakat!

Bár a mennyiség is fontos, a minőség még inkább! Minden tartalom legyen egyedi, ha ugyanazt osztod meg sokadjára, az már nem lesz érdekes senkinek. A képek és a videók legyenek jó minőségűek, és amire még mindenképpen figyelj: a helyesírás!

Hirdess!

Előbb-utóbb eljön az a pont, amikor hirdetned kell, mert csak így tudsz több figyelmet irányítani az oldaladra, vagy csak így tudsz további követőket szerezni. A hirdetések beállítása egyszerűnek tűnhet, de ha bizonytalan vagy, kérd egy marketinges segítségét, mert ha rosszul csinálod, könnyen megdrágulhatnak a hirdetéseid vagy el sem jutnak a célközönségedhez.

Mindezekről, és még többről is beszélünk a Facebook Marketing A-Z-ig tanfolyamunkon, itt tudsz rá jelentkezni:

http://foridea.hu/Info/fb_az-facebook-marketing-a-z

Szólj hozzá

marketing tanfolyam tanulás facebook online marketing tippek képzés felnőtt képzés