2015. dec 31.

Boldog Új Évet Kívánunk!

írta: ForIdea
Boldog Új Évet Kívánunk!

Az év végi hajrá után bízunk benne, hogy mindenkinek sikerült kipihennie magát... vagy legalábbis pihenni valamennyit két fogás: mondjuk egy halászlé/borleves és töltött káposzta/töltött tyúk között. Vagy a desszert után...

A 2015-ös számvetést eddig néhány olyan bejegyzéssel igyekeztünk támogatni, ami a siker különböző tényezőivel foglalkozott. Az adventi időszak lejártával viszont itt az ideje az újításnak és az elmaradhatatlan fogadalmaknak persze... Talán az első kitűzött cél lehet az, hogy tartsuk be az újévi fogadalmainkat. Vagy egy részüket. Ha lehet, a nagyobb részüket.

Tekintve, hogy a mai napon a munkahelyre beérni percre pontosan fele-annyi időbe került, mint egy átlagos hétköznapon (az ünnepi időszakban a normális idő amúgy megkétszereződik, tehát ma 22-éhez képest negyed-annyi idő alatt sikerült íróasztalhoz ülnünk), úgy véljük, az alacsony forgalom arra is utal, hogy talán a munkakedv sem hág a tetőfokára. Hogy mégis valamennyire hasznosan teljen a munkahelyen eltöltött idő, megosztjuk az olvasóval a mi újévi fogadalmainkat, hátha adunk velük némi inspirációt a saját készlet kiagyalásához.

#1: Az év végi időszakban számba vett sikerek és sikertelenségek figyelembevételével létrehozott tervekhez tartjuk magukat. Többé kevésbé. az aktualitásokat is szem előtt tartva.

#2: Az idén elindított egyeztetéseket, projekteket nem hagyjuk elhalni. Ellenkezőleg! Mi ébresztjük az ünnepek utáni bágyatag ködben a partnereket.

#3: Folyamatosan kérjük és várjuk a visszajelzéseket, és ezekre építjük a további tevékenységünket.

A három elég kereknek tűnik, meseszám is, a dobogónak is három foka van, ez most így elég lesz. Mindenkit buzdítunk az újévi fogadalmak tételére. Nem mintha nem tudnánk, hogy az emberek azért fogadnak meg valamit újév napján, mert tudják, hogy ezeket a fogadalmakat igazából nem is kell betartani annyira, mert hát ez már csak egy ilyen misztérium: megtesszük a fogadalmat, hogy aztán ne tegyük meg, amit megfogadtunk. Mindezzel szemben inkább gondoljunk arra, a fogadalom egyfajta 0. tervezési lépcsőfok is lehet, hiszen az tulajdonképpen egy egyszerűsített szándéknyilatkozatnak minősül. :)

Boldog és sikerekben gazdag, a folyamatos fejlődés bélyegét viselő 2016-os évet kívánunk!

Szólj hozzá

hírek szilveszter újév fogadalmak óév 2016 december 31 frissropogós